Hoi, ik ben Steffie Witte en ik ben brand- en websitedesigner. Tijdens mijn studie Marketing & Communicatie kwam ik erachter dat ik de visuele kant daarvan het allerleukste vind. Kennissen en vrienden hadden dat al snel in de gaten. Ze wisten mij steeds vaker te vinden voor het ontwerpen van hun logo’s, trouwkaarten en geboortekaarten. Ik had hier zoveel plezier in, dat ik besloot om voor mezelf te beginnen als grafisch ontwerpster.

Gaandeweg specialiseerde ik me steeds meer in branding en de waarde die dat heeft voor je bedrijf. Wat ik het allerleukste vind om te doen, is de rebranding voor ondernemers die willen professionaliseren en zich willen onderscheiden van de concurrent. Een visuele identiteit die het verhaal vertelt achter het bedrijf. Ik help je dit verder door te voeren in alle communicatiemiddelen. Het geeft me elke keer een kick als de branding een reflectie is van de persoon en het bedrijf, dan is mijn missie namelijk geslaagd.

Samen met mijn vriend en onze twee jongens woon en werk ik in het pittoreske Schermerhorn, gelegen tussen Hoorn en Alkmaar. Naast ons huis hebben we een grote schuur, die we hebben omgebouwd tot studio. Daar geniet ik van het uitzicht over de ringvaart. De ideale plek om heerlijk te werken aan mooie, creatieve opdrachten.

Over mij

over

© 2021 StudioStef

Algemene voorwaarden